با توجه به نوسانات بازار جهت استعلام قیمت تماس بگیرید

حساب کاربری

یا

حداقل 8 کاراکتر

88490003021

با ما در تماس باشـید

معرفی انواع سوئیچ شبکه

انواع سوئیچ های شبکه
زمان مطالعه : 6 دقیقهتاریخ انتشار : ۹ آبان ۱۴۰۳

زمانی که در حال راه اندازی یک شبکه برای خانه هستید، به روتر نیاز دارید. اما وقتی آن را برای دفاتر و مراکز داده ای که صدها رایانه در آن وجود دارد تنظیم می کنید، نیاز به سوئیچ شبکه دارید. انواع سوئیچ شبکه وظیفه اتصال دستگاه های داخل شبکه را بر عهده دارد. دستگاه‌های متصل می‌توانند رایانه، روتر، چاپگر، اشاره‌گر دسترسی بی‌سیم و موارد مشابه باشند.

سوئیچ شبکه در شبکه های محلی ضروری است زیرا پهنای باند LAN را افزایش می دهد، ترافیک شبکه را مدیریت می کند، فیلترها و کنترل دسترسی را تنظیم می کند و موارد دیگر. اما انواع مختلفی از سوئیچ ها وجود دارد و ویژگی های مختلفی برای خرید سوئیچ شبکه وجود دارد. ما با جزئیات در مورد هر جنبه از سوئیچ شبکه بحث خواهیم کرد تا بتوانید درک روشنی داشته باشید.

یک سوئیچ شبکه، دستگاه های مختلف را در یک شبکه محلی متصل می کند و بسته های داده را از یک دستگاه به دستگاه دیگر منتقل می کند. برخلاف روتر، سوئیچ شبکه داده ها را به یک دستگاه در یک زمان منتقل می کند تا چندین دستگاه در یک شبکه.

از نظر فنی، سوئیچ شبکه یک شبکه را به بخش های مختلفی به نام زیرشبکه تقسیم می کند. پس از آن، بسته ها را بین زیرشبکه های مختلف با استفاده از آدرس های MAC ارسال می کند. خطاها را بررسی می‌کند، بسته‌های داده را قبل از ارسال فیلتر می‌کند و در حالت دوطرفه کامل عمل می‌کند. به لایه Data Link در مدل OSI تعلق دارد.

انواع سوئیچ های شبکه

انواع مختلفی از سوئیچ های شبکه موجود است و ما می خواهیم آنها را یکی یکی بررسی کنیم.

معرفی انواع سوئیچ شبکه

 

1. سوئیچ KVM

KVM مخفف کلمات Keyboard، Video و Mouse است که کامپیوترها را به صفحه کلید، ماوس و مانیتور متصل می کند. این بدان معناست که می توانید چندین کامپیوتر یا سرور را از یک کنسول کنترل کنید. شما می توانید فوراً بین رایانه ها سوئیچ کنید و از این رو، برای یک مدیر شبکه ضروری است.

2. سوئیچ پیکربندی ثابت

یک سوئیچ پیکربندی ثابت با تعداد ثابت پورت ارائه می شود. آن‌ها رایج‌ترین تجهیزات اکتیو شبکه هستند و در مضرب ۸ پورت عرضه می‌شوند. این پورت ها عموماً پورت های اترنت هستند اگرچه می توانند سرعت های متعددی داشته باشند. سه نوع سوئیچ پیکربندی ثابت موجود است.

  • مدیریت نشده: این سوئیچ ها اتصالات اترنت را برای سرویس اینترنت اضافی به دستگاه ها گسترش می دهند. آنها با پیکربندی های پیش فرض ارائه می شوند و دارای تنظیمات plug-and-play هستند. آنها نسبتاً ارزان هستند اگرچه کاربرد زیادی در دنیای شرکت پیدا نمی کنند.
  • مدیریت شده: این سوئیچ ها به طور گسترده در راه اندازی شبکه های تجاری استفاده می شوند. آنها در مقایسه با سوئیچ های مدیریت نشده ظرفیت بهتری دارند و می توانید آنها را مطابق با نیاز پیکربندی کنید. از آنجایی که می توان آنها را مدیریت کرد، آنها در عیب یابی به راحتی مشکلات شبکه موثر هستند. مدیران شبکه از آنها برای تقسیم شبکه های محلی به زیرشبکه های مجازی استفاده می کنند. آنها کمی گران هستند و عملکردهای بیشتری دارند.
  • سوئیچ اسمارت: اینها در جایی بین سوئیچ های مدیریت نشده و مدیریت شده قرار دارند. همانطور که می توانید آنها را پیکربندی کنید بهتر از مدیریت نشده هستند، اما نسبت به سوئیچ های مدیریت شده هزینه کمتری دارند. آنها برای شبکه های نسبتا کوچک با محدودیت بودجه مناسب هستند.

3. سوئیچ مدیریت سازمانی

سوئیچ های مدیریت شده سازمانی در یک شبکه بزرگ استفاده می شوند و به دسته کاملاً مدیریت شده تعلق دارند. این بدان معناست که شما می توانید آنها را پیکربندی کنید و دارای ویژگی های پیشرفته برای مدیریت بهتر شبکه از جمله امنیت هستند. اتوماسیون، تقسیم بندی شبکه و نظارت با تجزیه و تحلیل را امکان پذیر می کند.

4. اترنت یا سوئیچ LAN

سوئیچ های اترنت یا شبکه محلی، رایانه ها، تجهیزات شبکه و سایرین را به یکدیگر متصل می کنند. این به عنوان یک ایستگاه مرکزی برای ارتباط بین دستگاه های متصل عمل می کند و همچنین می توانید به روترها متصل شوید. این سوئیچ ها می توانند ازدحام را در یک شبکه برطرف کنند و از موقعیت های تنگنا جلوگیری کنند.

5. سوئیچ PoE

PoE مخفف Power over Ethernet است. این سوئیچ های شبکه مدرن به ویژه برای دستگاه های IoT در یک شبکه مناسب هستند و برق دستگاه های کم مصرف را تامین می کنند. آنها اطمینان حاصل می کنند که دستگاه های موجود در یک شبکه می توانند بدون داشتن نقاط دسترسی AC در نزدیکی به درستی کار کنند. در کنار قدرت، در انتقال داده ها نیز مؤثر هستند. این روزها انژکتورهای PoE از سوییچ های PoE محبوبیت بیشتری دارند.

6. سوئیچ مدولار

سوئیچ های مدولار در گسترش ماژول ها در شبکه های بی سیم مفید هستند. بنابراین، آنها برای رشد شبکه انعطاف پذیری ارائه می دهند. سوئیچ های مدولار گران تر از سوئیچ های پیکربندی ثابت هستند و فقط در شبکه های عظیم استفاده می شوند. آنها در لایه 3 در مدل OSI به همراه لایه 2 گنجانده شده اند.

7. سوئیچ مرکز داده

همه سازمان ها دارای مراکز داده هستند که در آن حجم زیادی از داده ها برای مدیریت و مدیریت آسان ذخیره می شود. اینجاست که سوئیچ های مرکز داده با سرعت بالا، تاخیر کم، امنیت بهتر، ظرفیت پورت بزرگ و به همین ترتیب محبوب شده اند. این سوئیچ ها در مجازی سازی و شبکه های مبتنی بر نرم افزار بسیار مفید هستند.

8. سوئیچ قابل انباشته

آخرین اما نه کم اهمیت، سوئیچ های قابل انباشته شدن قابلیت اطمینان در یک شبکه را افزایش می دهند. شما می توانید مجموعه ای از سوئیچ ها را به عنوان یک سوئیچ کار کنید و در نتیجه شبکه را در این فرآیند بهینه کنید. بنابراین منجر به تجمع و گروه بندی پیوندها می شود و مدیریت شبکه را ساده می کند و به مقیاس پذیری شبکه کمک می کند.

همچنین بخوانید: سوئیچ شبکه چیست؟

در سوئیچ شبکه چه ویژگی های اصلی باید در نظر گرفته شود؟

در اینجا چند ویژگی مهم وجود دارد که باید هنگام خرید سوئیچ شبکه در نظر بگیرید.

1. سفارشی سازی

اگر یک سوئیچ مدیریت شده خریداری می کنید، باید مراقب ویژگی های قابل تنظیم برای مدیریت صحیح شبکه خود باشید. اگر می‌خواهید سفارشی‌سازی محدودی در بودجه داشته باشید، یک سوئیچ مدیریت شده هوشمند عالی خواهد بود. اگر هیچ گونه سفارشی سازی نمی خواهید، یک سوئیچ شبکه مدیریت نشده کافی است.

2. بودجه

هر زمان که سوئیچ های شبکه را برای شبکه خود خریداری می کنید، بودجه نقش مهمی ایفا می کند. سوئیچ های مدیریت شده گران هستند، در حالی که سوئیچ های مدیریت نشده ارزان هستند. اگر محدودیت بودجه وجود دارد، انتخاب سوئیچ های هوشمند مدیریت شده بهتر است مگر اینکه بخواهید سوئیچ های مدیریت نشده بخرید. در غیر این صورت، سوئیچ های کاملاً مدیریت شده برای عملکردها بهترین گزینه هستند اگر بودجه مشکلی نداشته باشد.

3. قدرت

اگر به دنبال سوئیچ های شبکه برای تغذیه دستگاه های موجود در شبکه خود هستید، باید دستگاه های PoE و سوئیچ های PoE را انتخاب کنید. می‌توانید داده‌ها را بین دستگاه‌ها انتقال دهید و آنها را بدون نقاط برق مجاور تغذیه کنید.

4. قابلیت انباشتگی

اگر می خواهید شبکه خود را ضخیم و سریع گسترش دهید، باید سوئیچ های شبکه قابل انباشته را انتخاب کنید. شما می توانید آنها را سریعتر پیکربندی و تنظیم کنید و چندین سوئیچ را به صورت یک واحد کاملا راحت مدیریت کنید. شما می توانید چندین سوئیچ را به طور همزمان به عنوان یک واحد مدیریت و عیب یابی کنید، و سوئیچ های قابل انباشته می توانند در صورت وجود هر گونه مشکل در هر پورت برای انتقال داده و ارتباطات، مسیریابی مجدد را انجام دهند.

5. پورت ها

شما باید مراقب تعداد پورت های موجود در سوئیچ شبکه خود بر اساس شبکه خود باشید. سوئیچ های کوچک و همچنین بزرگ با تعداد پورت های متنوع موجود است و بر این اساس، قیمت و ابعاد متفاوت است.

6. سرعت

آخرین اما احتمالاً مهمترین عاملی که باید مراقب آن باشید سرعت سوئیچی است که می خواهید خریداری کنید. اطمینان حاصل کنید که سوئیچ‌ها نیازهای سرعت شما را برآورده می‌کنند و همیشه توصیه می‌شود برای عملکرد سریع‌تر سوئیچ‌های با سرعت بالاتر بخرید، به‌خصوص زمانی که با انتقال داده‌های بزرگ سر و کار دارید.

کدام سوئیچ شبکه را بخریم؟

در پایان، سوال این است که کدام سوئیچ شبکه برای شما مناسب است. همیشه بهتر است سوئیچ های شبکه کاملاً مدیریت شده را انتخاب کنید زیرا می توانید هر از چند گاهی آنها را برای مدیریت و مدیریت کارآمد شبکه پیکربندی کنید. علاوه بر این، سوئیچ های مدیریت سازمانی و مرکز داده برای شبکه های بزرگ در دسترس هستند.

شما باید تعداد پورت ها و سرعت مورد نظر خود را در نظر بگیرید. بودجه عامل بزرگی است. بنابراین، بستگی به نیازهای شبکه شما دارد که کدام نوع سوئیچ شبکه برای شما مناسب است. اینجاست که کل راهنما برای درک و تصمیم گیری برای خرید سوئیچ شبکه مفید خواهد بود. برای راهنمایی و مشاوره بیشتر با مهندسین عارف شرکت سیستم های امنیتی و حفاظتی تماس بگیرید.

ارسال دیدگاه
تماس با کارشناس