با توجه به نوسانات بازار جهت استعلام قیمت تماس بگیرید

حساب کاربری

88490003021

با ما در تماس باشـید

تفاوت پچ کورد و کابل شبکه – آنچه باید بدانید

تفاوت پچ کورد و کابل شبکه
زمان مطالعه : 6 دقیقهتاریخ انتشار : ۷ آذر ۱۴۰۳

کابل اترنت و کابل پچ دو اصطلاح رایجی هستند که در عصر دیجیتال با آن مواجه می شویم. رگه هایی که داده ها را از نقطه A به نقطه B منتقل می کنند، کابل ها نقش اساسی در تضمین اتصال دارند. هر گونه اختلال یا وقفه در خط کابل می تواند بر عملکرد شبکه تأثیر بگذارد. با این حال، بسیاری از ما در مورد هر دو نوع کابل سردرگمی زیادی داریم. در این پست، ما در مورد تفاوت پچ کورد و کابل شبکه صحبت خواهیم کرد.

کابل شبکه چیست؟

“اترنت” پروتکلی است که نحوه انتقال بیت های اطلاعات بر روی یک رسانه خاص را تعریف می کند. کابل اترنت کامپیوتر را با روتر، مودم و سوئیچ شبکه متصل می کند. انواع مختلفی از کابل های اترنت امروزه در دسترس هستند. کابل فیبر نوری، کابل های اترنت کواکسیال یا جفت پیچ خورده را می توان بسته به نیاز شبکه، بودجه، نیازهای عملکرد و غیره انتخاب کرد. دو نوع رایج کابل های اترنت کابل های شبکه مسی و کابل های فیبر نوری هستند. معمولاً برای ساده‌تر شدن نام، کابل‌های شبکه در دسته‌بندی‌هایی مانند Cat5، Cat5e و Cat6 به عنوان کابل شبکه نامیده می‌شوند.

پچ کورد چیست؟

اصطلاح “پچ” از “patch-in” می آید، به این معنی که کابل سیگنال های یک سوئیچ، هاب، هاب یا روتر دیگر را وصله می کند. کابل های پچ معمولا از کابل کواکسیال ساخته می شوند. سیگنال از طریق یک هسته محافظ منتقل می شود و اتصال زمین الکتریکی یا حلقه زمین از طریق یک شبکه سیمی در اطراف هسته منتقل می شود. هر انتهای کابل به یک کانکتور برای قرار دادن در کابل برق متصل است. نوع کانکتور می تواند بسیار متفاوت باشد، به خصوص هنگام استفاده از کابل های آداپتور.

کابل پچ نیز برای اتصال قطعه در انتهای خط با منبع تغذیه یا مرکز داده استفاده می شود. دو نوع پچ کورد شبکه موجود است. فیبر پچ کابل و کابل اترنت پچ.

مشابه کابل های شبکه، کابل های پچ فیبر و کابل های پچ اترنت مانند کابل های پچ فیبر LC یا پچ کابل های Cat6 RJ45 وجود دارد. پچ کابل ها معمولا برای فواصل کوتاه بین دفاتر و سیم کشی استفاده می شوند. کابل‌های پچ اترنت می‌توانند رایانه‌ها را به هاب‌های شبکه، روترها یا سوئیچ‌های اترنت متصل کنند که برای افرادی که شبکه‌های کامپیوتری خانگی می‌سازند مفید است.

کابل های پچ ممکن است:

  • سیم یک هادی، به عنوان مثال، با استفاده از اتصالات موزی.
  • از کابل کواکسیال، به عنوان مثال، کانکتور BNC استفاده کنید.
  • کابل فیبر نوری واجد شرایط مناسب برای تجهیزات طیف سنجی فیبر نوری مدولار.
  • از کابل‌های Cat5، Cat5e، Cat6، یا Cat6A محافظ یا بدون محافظ با اتصالات مدولار 8P8C (RJ-45) با سیم‌کشی مستقیم T568A یا T568B استفاده کنید.

مزایا و معایب استفاده از کابل های اترنت

کابل های اترنت به طور گسترده برای انتقال داده استفاده می شود. کابل های اترنت به دلیل تطبیق پذیری آن نسبت به کابل های پچ برتری دارند.

مزایای کابل های اترنت

  • راه حل عالی برای اتصال بین کامپیوتر و هاب شبکه / سوئیچ اترنت
  • مناسب برای اتصالات در فواصل طولانی
  • قابلیت اطمینان بسیار بالاست
  • انتقال داده سریعتر از WiFi را با سرعت عالی ارائه می دهد

معایب کابل های اترنت

  • انعطاف کمتر
  • در برابر اثرات خارجی آسیب پذیر است
  • آسیب به روکش می تواند بر عملکرد کابل تأثیر بگذارد یا منجر به مشکلات اتصال شود

مزایا و معایب استفاده از پچ کابل

دانستن مزایا و معایب کابل پچ برای تصمیم گیری قبل از انتخاب کابل شبکه حیاتی است.

مزایای پچ کابل

  • برای شبکه های مسافت کوتاه، به ویژه در ادارات و نهادهای شرکتی توصیه می شود
  • می توان از آن به عنوان کابل اترنت استفاده کرد

معایب پچ کابل

  • فقط برای مسافت های کوتاه قابل استفاده است
  • تضعیف بالاتر می تواند باعث کیفیت انتقال داده شود

نکته ای که باید به آن توجه داشت این است که یک کابل پچ می تواند به عنوان کابل اترنت استفاده شود. با این حال، کابل پچ فقط برای پوشش مسافت کوتاه مناسب است. کابل‌های پچ انعطاف‌پذیری کافی ندارند و با میرایی بالا تحت تأثیر قرار می‌گیرند.

تفاوت پچ کورد با کابل شبکه

تمایز اولیه بین کابل پچ و کابل اترنت در طول و نوع اتصال آنها نهفته است. کابل‌های وصله کوتاه‌تر هستند و معمولاً دستگاه‌ها را در مجاورت نزدیک به هم متصل می‌کنند، مانند رایانه و روتر روی میز. در مقابل، کابل‌های اترنت طولانی‌تر هستند و دستگاه‌هایی را که از هم دورتر هستند، مانند روتر و سوئیچ شبکه در اتاق‌های مجزا متصل می‌کنند.

علاوه بر این، انواع کانکتورها متفاوت است. کابل‌های پچ عمدتاً دارای کانکتورهای RJ-45 در هر دو طرف هستند که سازگاری با اکثر دستگاه‌های شبکه را تضمین می‌کنند. با این حال، کابل‌های اترنت می‌توانند طیف وسیعی از کانکتورها، از جمله RJ-45، RJ-11، و BNC را داشته باشند که نیازهای شبکه‌های مختلف را برآورده می‌کنند.

پچ کابل بهتر است یا کابل اترنت؟

کابل های شبکه و کابل های پچ معمولاً کم و بیش یکسان هستند، زیرا هر دو از تجهیزات پسیو شبکه بوده و در شبکه های مسی یکسان هستند. با این حال، هنگامی که صحبت از اترنت می شود، به جریان اطلاعات در مکان های مختلف اشاره دارد و دومی بهترین انتخاب برای اتصالات با فاصله کوتاهتر است زیرا فقدان جامپرهای انعطاف پذیر برای پشتیبانی از آنها است.

بزرگترین ایراد مرتبط با کابل های پچ، تضعیف بالای آن است. تفاوت دیگر بین کابل‌های پچ و کابل‌های شبکه این است که اولی دو کانکتور در هر انتها دارد، در حالی که کابل‌های شبکه ممکن است دو کانکتور نداشته باشند و معمولاً مستقیماً به رابط دستگاه ختم می‌شوند.

جدول زیر به وضوح مقایسه کابل پچ و کابل اترنت را توضیح می دهد:

پارامتر پچ کورد  کابل اترنت
هدف کابل پچ برای اتصال روتر یا سوئیچ از طریق پچ پنل مورد نیاز است. بیشتر در سیم کشی یا کمد اداری استفاده می شود کابل های اترنت برای اتصال دستگاه ها در فواصل طولانی (مس یا فیبر) مورد نیاز است.
طول کوچکتر از یک کابل اترنت. از کابل های پچ طولانی تر است.
انواع کابل های کواکسیال
کابل های اترنت
کابل های فیبر نوری
کابل های کواکسیال
کابل های اترنت
کابل های فیبر نوری
ترمینال اتصالات در دو سر کابل پچ ممکن است در دو انتها کانکتور نداشته باشد و مستقیماً روی دستگاه خاتمه یابد.
تضعیف کابل پچ برای انعطاف پذیری و تضعیف (از دست دادن سیگنال) در کابل های پچ بیشتر از کابل جامد است. از آنجایی که کابل‌های اترنت ساختاری دارند، در مقایسه با کابل‌های Patch، تضعیف کمتری را تجربه می‌کنند، بنابراین برای مسافت‌های طولانی‌تر استفاده می‌شوند.

آیا می توانم از کابل پچ به عنوان کابل اترنت استفاده کنم؟

بله. در بیشتر موارد، کابل های شبکه و پچ کورد می توانند در یک شبکه مسی یکسان باشند. اما پچ کورد معمولاً کوتاهتر از کابل اترنت است. انواع مختلفی از کابل های شبکه وجود دارد و این تفاوت اساسی بین کابل های شبکه و کابل های پچ است. بنابراین، وقتی صحبت از کابل‌های شبکه و کابل‌های پچ به میان می‌آید، دانستن انواع و کاربردهای آنها برای مقایسه و درک آن‌ها کلیدی است.

کدام یک را برای کابل کشی شبکه انتخاب کنیم – کابل اترنت یا کابل پچ؟

نوع کابلی که برای کابل کشی شبکه خود انتخاب می کنید عمدتاً به نیازهای انتقال داده، منطقه تحت پوشش، بودجه در دسترس و سرعت انتقال داده مورد نیاز بستگی دارد.

ما فقط می‌توانیم توصیه‌های عمومی را بر اساس روش‌های رایج به شما ارائه دهیم. ایده آل است که قبل از تصمیم گیری با متخصصان آگاه صحبت کنید. در واقع، کارشناسان فنی ما می توانند راهنمایی و اطلاعات دقیقی در مورد کابل اترنت و کابل پچ به شما ارائه دهند. اطلاعات دقیق برای رسیدن به تصمیم درست مفید خواهد بود.

هنگام در نظر گرفتن کابل کشی شبکه در سازمان، اداره یا خانه خود، نکات زیر را در نظر داشته باشید.

  • سرعت شبکه ای که انتظار دارید – برای انتقال داده با سرعت بالا، کابل های اترنت ترجیح داده می شوند. تضعیف زیاد در کابل های پچ، انتقال داده را ضعیف می کند. در نتیجه، عملکرد سیستم به طور خارق العاده ای کاهش می یابد.
  • ناحیه تحت پوشش – کابل وصله انتخاب شود. با این حال، برای انتقال داده از راه دور و همچنین زمانی که یک منطقه وسیع باید پوشش داده شود، ترجیح داده نمی شود. کابل های اترنت را در هر یک از سناریوهای ذکر شده قبلی انتخاب کنید.
  • پیشنهادات کارشناس فنی – بله، نظر یک کارشناس فنی قابل اعتماد از اهمیت بالایی برخوردار است. متخصص فنی ایده روشنی در مورد کابل کشی مناسب برای نیازهای شما خواهد داشت. می توانید به یک تکنسین قابل اعتماد اعتماد کنید.

خلاصه

کابل های شبکه دارای تنوع بسیار زیادی هستند. این تفاوت اساسی بین کابل های شبکه و کابل های پچ است. در این مورد، وقتی صحبت از کابل‌های اترنت در مقابل پچ کوردها به میان می‌آید، درک انواع و کاربردهای آنها برای مقایسه آن‌ها کلیدی است.

اگر به کابل اترنت یا دیگر تجهیزات شبکه نیاز دارید، با ما در عارف شرکت سیستم های امنیتی و حفاظتی تماس بگیرید! ما تمام تلاش خود را خواهیم کرد تا مشکل شما را حل کنیم!

ارسال دیدگاه
تماس با کارشناس